Biots fibre so primerne za izdelavo  teles in repkov umetnih muh, še posebej kamenjark. N a razpolago so v rjavi, rumeni, rdeči, črni, beli in modrosivi barvi.

V pakiranju je 6 peres .

 

Cena 1,90 €

Flourescentna nit za telo – vidno poudari telo umetne muhe. Za vezanje muh, ki jih bomo uporabljali ob zmanjšani svetlobi ali večernem mraku.  

Cena: 0,90 €

Fibre barvananih hrbtni peres so uporabna za izdelavo teles manjših enodnevnic in oprsij ličink. Pakiranje vsebuje 10 enakih peres v črni, olivni, rumeni, rjavi ali rdeči barvi.  

Cena: 2,90 €

Peresa marabuja so izredno priljubljena in uporabna zlasti pri vezanju potezank vseh vrst. Dolžina pere je cca 10 cm. Na razpolago so v beli, črni, rumeni, temnomodrosivi, modrosivi, olivni, rjavi, rdeča, chartreuse in vijoličasti barvi.

V pakiranju je 7 gr peres

 

Cena: 3,90 €

Petelinja sedelna peresa vrhunske kvalitete so selekcionirana po posameznih številkah trkov /od št.10 do 18/. Krasi ji izredna dolžina, saj niso krajša od 25 cm. Z enim samim peresom je mogoče zvezati od 5 do 10 muh, odvisno od velikosti  trnka. Vezanje z njimi je pravi užitek za vsakega vezalca.Na razpolago so v rjavi, črni, beli, modrosivi, sivi, olivni, grizzly in rjavogrizzly varianti.

Pakiranje vsebuje 10 peres.

 

 

Cena: 9,90 €

Srnina oz. košutina zimska dlaka se uporablja za različne vrste potezank pa tudi suhih muh.

Pakiranje je velikosti 10×10 cm.

 

Cena: 3,40 €

Suede chenille – debeline 2,5mm in dolžine 5m –

uporabljamo za izdelavo teles večjih nimf in potezank.             

Barva – rjava, olivna, rdeča, črna, oranž, in bela

 

Cena: 2,90

Svinčena žica za obteževanje vseh vrst umetnih muh. Navita je na plastičen kolut v debelinah 0,35; 0,50 in 0,65 mm.

Na razpolago je tudi debeline 1,25 mm, posebej namenjena obteževanju potezank

Cena: 3,50 €