SERVISIRANJE RIBIŠKE OPREME

S servisiranjem ribiških kolesc in palic se ukvarjamo že več kot petintrideset let. V tem času nas je spoznalo veliko slovenskih organiziranih in tudi priložnostnih ribičev.
Servisiramo palice in kolesca proizvajalcev SHIMANO, PENN, DAIWA, DAM, TICA, CORMORAN, ZEBCO, QUANTUM, BROWNING, RHINO ter tudi drugih proizvajalcev. Na željo strank pri servisiranju vgrajujemo tudi originalne dele.

V zadnji letih smo se lotili tudi popravljanja ribiških škornjev, predvsem menjave klobučevinastih podplatov. Za vse, ki sami želijo opraviti manjša popravilo, imamo vedno na zalogi lepilo Aquasure v tubi.

Za servisiranje ribiških kolesc in palic vzdržujemo določeno zalogo rezervni delov. V zadnjem času opažamo, da se ribiči z vsaj nekaj tehničnega znanja, sami lotevajo manjših popravil. Pri kolescih gre najpogosteje za menjavo zarjavelih krogličnih ležajev, pri palicah pa za menjavo poškodovanih ali odpadlih obročkov za najlon – rink.

Kroglične ležaje različnih dimenzij lahko naročite, v kolikor nam posredujete točne dimenzije notranjega in zunanjega premera ležaje ter njegovo širino. Zagotavljamo vam, da so cene le teh nižje kot v naših tovrstnih specializiranih trgovinah.

Oblike in dimenzije rink so na ribiških palicah zelo različne, v veliki meri odvisno od tega, kakšnemu načinu ribolova so namenjene. V osnovi ločimo t.i. vršnje rinčke in vodilne rinčke.

Prve so na palico prilepljene, druge pa  prilepljene ali navezane. Na naslednji slikah vam predstavljamo nekaj modelov, ki jih v različnih dimenzijah držimo na zalogi:

 

Ponudba dela materialov za servisiranje