Pozdravljeni na spletni strani RIBIŠTVO MOŽINA, Možina Luka s.p.!

 

Po daljšem premoru vam predstavljamo prenovljeno internetno stran. Njena bistvena novost je, da ne ponuja več množice različnih artiklov, temveč le nekaj, ki se ponašajo z preverjeno kvaliteto, prepoznavnostjo pri kupcih in cenovno primernostjo, glede na konkurenčne izdelke pri drugih prodajalcih na slovenskem tržišču.

Ponujamo omejeno število umetnih muh, ki so v celoti lastne izdelave in plod več kot štiridesetletnih izkušenj profesionalnega vezalca Franca Možine Ferija.

Vsak mesec bomo predstavili tudi po eno, morda dve umetni muhi, ki sta po naši oceni primerni za ribolov v tem času. Tudi te muhe so lastne izdelave in jih bo mogoče kupiti.

V Ribištvu Možina poleg servisnih storitev ponujamo tudi nekatere rezervne dele za popravilo ribiških palic in kolesc. Tega bodo verjetno še posebej veseli ribiči, ki imajo vsaj malo tehničnega znanja in se manjšega servisiranja svoje ribiške opreme lotevajo sami.

Poudarek je dan lastnim izdelkom predvsem s področja muharjenja ter novostim ki se pojavljajo doma in na svetovnih trgih.
Nekatere izdelke ponujamo po trajno nizkih cenah. Prepoznali jih boste po oznaki

 

RIBIŠTVO MOŽINA MOŽINA LUKA S.P.

NAHLIKOVA ULICA 5

1000 LJUBLJANA

Davčna številka: 43426280

Mobilni telefon:  040/225-516
Elektronski naslov: ribistvo.mozina@gmail.com

Naša lokacija-zemljevid